خود را جای کاربران سایتتان بگذارید؛ به آنها حق بدهید که قبل از خرید از سایت شما دو دل باشند تا مبادا سرشان کلاه برود! چگونه مطمئن باشند که سایت شما قرار نیست پولشان را هدر دهد؟
البته الان در کشور ما با وجود فروشگاههای اینترنتی بزرگی مانند دیجیکالا، کم و بیش این اطمینان به وجود آمده است. اما شما چگونه اعتماد کاربرانتان را به دست میآوردید؟ ما یک پیشنهاد در این خصوص داریم و آن دریافت نماد اعتماد الکترونیکی یا لوگوی اینماد است.
به تازگی متوجه شدهایم برخی سایتها دوره آموزشی گرفتن اینماد را با قیمت بالا میفروشند! در صورتی که مراحل انجام اینکار بسیار ساده است و نیازی نیست بابت آن هزینه پرداخت کنید؛ برای همین تصمیم گرفتیم راهنمای کامل صفر تا صد مراحل دریافت لوگو نماد اعتماد الکترونیکی را به صورت رایگان در اختیار شما بگذاریم. یعنی از اینماد چیست شروع می کنیم، مزایای آن را به شما میگوییم، بعد به سراغ روش گرفتن نشان اعتماد الکترونیکی میرویم و در نهایت، اقدامات لازم بعد از اخذ نماد اعتماد را به شما به صورت تصویری توضیح میدهیم.
اینماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟
همانطور که گفتیم، در شروع میخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که اصلاً نماد اعتماد الکترونیکی چیست.
اینماد (یا همان E-Namad) یک لوگوی نمادی است که برای تایید صلاحیت و هویت فروشگاههای اینترنتی (و فقط و فقط فروشگاههای اینترنتی) ارائه میشود. در حقیقت نماد اعتماد الکترونیکی باعث میشود که خریداران سایت شما بتوانند به شما اعتماد کنند.
این لوگو منحصراً توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صادر میشود.
انواع لوگو نماد اعتماد الکترونیکی
اعتبار و کیفیت سایتها در اینماد با ستارهها نشان داده میشوند. تعداد ستارههای بالاتر، نشان دهنده سطح بالاتر اعتماد و کیفیت بهتر عملکرد وبسایت است. انواع نماد الکترونیکی به شرح زیر است:
- نماد موقت: نماد موقت برای سرعت بخشی به فرآیند اخذ اینماد است و به سایتهای فروشگاهی با حداقل معیارهای موجود داده میشود.
- نماد دائم یک ستاره: پس از اعطای نماد موقت، فروشگاه جهت دریافت نماد دائم بررسی میشود. کسب و کارها برای دریافت نماد دائم، باید مجموعهای از معیارها را داشته باشند تا تأیید شوند که در ادامه مطلب آنها را آموزش میبینیم.
- نماد دائم دو ستاره: بعد از اینکه نماد دائم یک ستاره شما صادر شد، میتوانید با راه اندازی ssl سایتتان، نمادتان را به دوستاره تغییر دهید.
چرا باید برای سایت خودم نماد اعتماد الکترونیکی بگیرم؟
اکنون شاید بپرسید که مزایای دریافت اینماد چیست. یکی از راهکارهای اصلی جلب اعتماد مشتریان به فروشگاههای اینترنتی، لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی است. با گرفتن ای نماد فعالیت فروشگاه اینترنتی شما قانونی میشود؛ به طوری که کاربران با اطمینان از سایت شما خرید میکنند.
یکی دیگر از ویژگیهای داشتن نماد اعتبار الکترونیکی، دریافت درگاه بانکی میباشد. همچنین میتوانید با اداره پست قرارداد ببندید و سیستم تحویل در محل داشته باشید. دقت کنید که بدون گرفتن E-Namad، شما هیچ کدام از این دو کار را (حداقل به صورت قانونی) نمیتوانید انجام دهید.
اگر هنوز وبسایت خود را راهاندازی نکردهاید، حتماً سری به آموزش «راهاندازی سایت» بزنید. در این دوره به شما یاد میدهیم که چطور خودتان برای خودتان وبسایت بسازید. در ادامه، زیر و بم کار با وردپرس و فروشگاهساز پرتال را هم یاد میگیرید.
دنبال یه کار پر درآمد از اینترنتی؟
برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.
دریافت نماد اعتماد الکترونیکی چقدر دنگ و فنگ دارد؟
بهطور کلی در مقایسه با سایر فعالیتهای اداری، فرایند گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی سختی زیادی ندارد، تنها کافیست این آموزش را تا انتها مطالعه کنید تا مراحل لازم برای این کار را یاد بگیرید.
میانگین زمان دریافت
با توجه به زمانی که صرف تأیید آدرس، شماره تماس محل فعالیت کسب و کار اینترنتی و استعلام صلاحیت فردی میشود، در صورتی که در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص اعلامی از سوی کارشناسان اقدام کنید، ظرف مدت هفت الی ده روز نشان اعتماد الکترونیکی اعطا خواهد شد.
هزینه دریافت
هزینههایی که برای دریافت اینماد در گذشته نیاز به پرداختشان داشتید، شامل یک 35 هزار تومان برای دریافت بسته پستی حاوی تعهدنامه و همچنین هزینههای مربوط به دفتر اسناد رسمی و کپی برابر اصل شده مدارک بود.
اما به تازگی قوانین جدیدی در مرکز توسعه تجارت ثبت شده که طبق آن، باید در ابتدا و بعد از آن به صورت دوسالانه، 175 هزار تومان جهت دریافت نماد پرداخت کنید. علاوه بر این یک هزینه 17 هزار تومانی جداگانه هم برای ارسال محموله پستی در نظر گرفته شده است.
حضور فیزیکی؟
تا همین یکی دوسال پیش باید مدارک هویتی خودتان را به یکی از دفاتر اسناد رسمی میبردید تا هویتتان تأیید شود. اما در قوانین جدید فقط کافی است طبق دستورالعملها، از محل کار یا منزلتان شمارههای تلفن و... را تأیید کنید. بنابراین دیگر نیاز به مراجعه حضوری به هیچ محلی را ندارید.
شرایط اعطای لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی
برای دریافت لوگوی ای نماد لازم است شرایط زیرا را داشته باشید:
1. عرضه کالا یا خدمات در سایت
نماد اعتماد الکترونیکی تنها به سایتهایی که خرید و فروش در آن انجام میشود، تعلق میگیرد. اگر صرفاً در سایت خود درباره محصولات یا خدماتتان اطلاع رسانی کردهاید و امکان سفارشگیری آنلاین وجود ندارد، نیازی به دریافت اینماد ندارید (و البته برای چنین سایتی اینماد صادر نمیشود).
همچنین توجه داشته باشید باید برای دامنه یا زیردامنهای که خرید در آن صورت میگیرد، درخواست اینماد کنید.
حتما بخوانید: ریدایرکت چیست؟ انواع ریدایرکت را بشناسید
2. درج قیمت محصولات یا خدمات
یکی دیگر از شرایط اخذ اینماد درج مشخصات محصولات یا خدمات، از جمله قیمت و تعرفه کالای عرضه شده در سایت است. همچنین ارائه اطلاعات خرید در قالب پیش فاکتور یا سبد خرید الزامی میباشد.
3. صاحب امتیاز دامنه
امتیاز دامنه سایت باید به نام فرد درخواست دهنده نماد اعتبار باشد. و امتیاز دامنه متقاضیان حقوقی، باید به نام شرکت و یا یکی از اعضای هیئت مدیره آن ثبتشده باشد.
اطلاعات صاحب تمام دامنهها در سایت Whois درج میشود. پس از ورود به این سایت، در باکس جستجو آدرس دامنه سایت خودتان را وارد کنید و روی دکمه SEARCH کلیک کنید.
4. تایید صلاحیت
برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی باید صلاحیت فردی شما از سمت پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تایید شود. در حالت عادی نیازی نیست به صورت حضوری مراجعه کنید؛ نتیجه استعلام تایید صلاحیت در پرونده نماد در سامانه ثبت میشود و از طریق ایمیل برایتان ارسال خواهد شد (این مرحله توسط کارکنان اینماد انجام میشود و شما کاری انجام نمیدهید).
اگر جواب استعلام منفی باشد، پرونده به حالت تعلیق در میآید، هویت فرد رد صلاحیتشده، وارد لیست سیاه میشود و امکان درخواست مجدد وجود نخواهد داشت. اما فرد میتواند بعد از ورود به پنل کاربری خود، درخواست فرجام خواهی (به معنی درخواست بررسی مجدد صلاحیت فردی) ثبت نماید.
برای درخواست فرجام خواهی باید به دادگاه تشکیل پرونده مراجعه نمایید و مدارکی مثل رأی دادگاه مبنی برائت (تبرعه شدن از سوی دادگاه)، سند مشخص کننده اجرای حکم صادر شده توسط دادگاه، مدرکی که نشاندهنده مختومه شدن پرونده سوء سابقه و یا هرگونه سند دال بر رفع مشکل سوء سابقه (به جز گواهی عدم سوء پیشینه یا سجل کیفری که مورد قبول نمیباشند) را به همراه درخواست فرجام خواهی به ایمیل amaken@enamad.ir ارسال نمایند (البته زیاد جای نگرانی نیست چون عدم تأیید صلاحیت خیلی کم اتفاق میافتد).
5. حداقل سن 18 سال
شرایط دریافت نماد اعتماد الکترونیکی داشتن 18 سال تمام است. در صورتی که متقاضی کمتر از 18 سال داشته باشد، ارائه حکم رشد از دادگاه الزامی میباشد. در قوانین قدیم برای دریافت اینماد، آقایان نیاز به داشتن کارت پایان خدمت داشتند که در قوانین جدید این موضوع مشاهده نشده و بدون نیاز این مدرک هم اینماد برای شما صادر میشود.
مدارک مورد نیاز برای دریافت اینماد
مدارک مورد نیاز برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به شرح زیر میباشد:
متقاضیان حقیقی:
- تصویر مجوز فعالیت (در صورت وجود)
- تعهدنامه شخصیت حقیقی (در ادامه نحوه دریافت آن را توضیح خواهیم داد)
- عکس از مدارک هویتی
- اجاره نامه یا سند ملک کسب و کار (یا منزل)
متقاضیان حقوقی (تجاری / غیرتجاری):
- تصویر آگهی روزنامه رسمی
- تصویر اصل اساسنامه
- آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)
- آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئتمدیره (در صورت وجود)
- آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شركت (در صورت وجود)
- تعهدنامه شخصیت حقوقی (در ادامه نحوه دریافت آن را توضیح خواهیم داد)
- تصویر پروانه / مجوز فعالیت
چرا باید برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی تعهدنامه بدهیم؟
تعهدنامه به منظور تایید رسمی قوانین جاری کشور در زمینه تعهدات فروشگاههای اینترنتی میباشد. برای این کار، کافی است صفحه تعهدنامه داخل سایت را مطالعه و تیک قبول کردنش را بزنید.
ثبت نام و مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
خب، به سراغ مراحل دریافت اینماد میرویم. در اولین مرحله، وارد سایت enamad شوید:
حتما بخوانید: چرا محتوای سایت تان بک لینک نمی گیرد؟طبق تصویر بالا، گزینه «کسب و کارها» در منو را انتخاب و از زیرمنو باز شده «ثبت نام و ورود به پنل کاربری» را انتخاب کنید. در صفحه جدیدی که برایتان باز میشود باید روی دکمه «ایجاد حساب کاربری» کلیک کنید.
بعد از انتخاب گزینه گفته شده، صفحه بالا نمایان میشود. در این فرم، نوع شخصیت را روی شخصیت حقیقی قرار دهید و در ادامه یک ایمیل، یک شناسه کاربری دلخواه (id) و یک رمز امن در کادرهای گفته شده وارد کنید. در انتها هم بعد از نوشتن پاسخ سؤال گفته شده، تیک دو گزینه انتهایی را بزنید.
بعد از پر کردن تمامی فیلدها باید تأیید را انتخاب کنید. سپس برای تأیید ایمیل به ایمیلتان بروید و آنجا روی لینکی که از طرف سایت اینماد برای شما ارسال شده کلیک کنید تا عضو این سایت شوید. حالا دوباره وارد سایت اینماد شده و با انتخاب گزینه ورود، از همان منو کسب و کارها، وارد سایت شوید. در صورتی که تمامی این مراحل را به درستی انجام دهید، داشبورد سایت اینماد (تصویر پایین) برای شما به نمایش در میآید.
آموزش کار با داشبورد سایت اینماد
طراحی داشبورد اینماد، برخلاف بیشتر سایتهای دولتی و غیرخصوصی، کاربر پسند است و مشکل خاصی در کار با آن وجود ندارد. در قدم اول باید گزینه مشخص شده در تصویر بالا، «تکمیل اطلاعات» را انتخاب و بعد از آن روی گزینه «تکمیل فرم اطلاعات» بروید.
در صفحه جدید باید اطلاعات سادهای مثل نام، نام خانوادگی، محل سکونت، اطلاعات تماس و... را وارد کنید. دقت داشته باشید که شماره همراه وارد شده باید به نام شخص متقاضی دریافت اینماد باشد. بعد از تأیید کردن این اطلاعات به سراغ فرم بعدی در همان منو کسب و کارِ داشبورد، به نام «بارگذاری مدارک» بروید. (تصویر پایین)
در این بخش باید از تمامی مدارک خواسته شده عکس بگیرید و با استفاده دکمه روبروی هر فیلد آن را بارگزاری کنید. دقت داشته باشید که در صورت بی کیفیت بودن تصاویر روند دریافت اینماد سایت به تعویق میافتد. بنابراین عکسهای با کیفیتی تهیه کنید. قسمتهایی مثل کارت پایان خدمت را هم در صورت عدم وجود، خالی بگذارید. در نهایت بعد از اینکه مدارک خواسته شده را ارسال کردید، دوباره به منو سمت راست بروید و این بار گزینه احراز اطلاعات را انتخاب کنید.
در این بخش باید با وارد کردن شماره تلفن و طبق توضیحات شماره تلفن همراهتان را تأیید کنید. این روند برای تأیید شماره ثابت هم وجود دارد که باید طبق توضیحات سادهای که در همین صفحه نوشته شده اقدام شود. در آخر صفحه پایین بعد از تأیید هر دو شماره به شما نمایش داده میشود.
در ادامه بار دیگر به منو سمت راست رفته و گزینه کسب و کار و سپس «افزودن دامنه» را انتخاب کنید.
در صفحه باز شده که تصویر آن در بالا مشخص است، اطلاعاتی که از شما خواسته را وارد کنید. در ضمن گزینه «غیر صنفی» را در بخش نوع فعالیت انتخاب کنید.
در ادامه کمی صفحه را به پایین اسکرول کنید. در این بخش باید اطلاعاتی مثل شماره تماسِ کسب و کار و بقیه موارد خواسته شده را وارد کنید. در صورتی که کسبوکارتان محل مخصوصی ندارد، از آدرس و شمارههای منزل استفاده کنید. در ضمن فیلد «سامانه اعتبار سنجی» را روی سامانه شهروند قرار دهید و سپس از طریق نقشه پایین صفحه، محل کسب و کار یا منزلتان را مشخص کنید.
در نهایت دکمه نارنجی رنگ (دریافت کد رهگیری آدرس پستی) را انتخاب کنید تا وارد سایت پست شده و هزینه 17 هزار تومانی ارسال محموله را پرداخت کنید. (بعد از این کار، یک بسته پستی به آدرسی که وارد کردهاید ارسال و صرفا تحویل خودتان یا یکی از بستگان درجه یکتان خواهد شد که طبق دستورات نوشته شده در بسته باید برای احراز هویت و محل اقدام کنید.)
از سایت پست به همان صفحه قبل برگردید، در انتهای صفحه یک نام کاربری به همراه رمز مشخص شده وجود دارد. شما باید یک اکانت عادی (خریدار) در سایتتان با همین نام و رمز بسازید تا کارشناسان اینماد بتوانند با استفاده از آن سریعا روند خرید و فروش سایت شما را تست کرده و ادامه فرآیند را انجام بدهید.
مرحله بعد برای دریافت اینماد
باز به سراغ منو کسب و کار داشبورد و این بار گزینه «تأییدیه فنی» بروید. در این بخش قرار است شما ثابت کنید مدیر سایتی هستید که برای آن درخواست دریافت اینماد ثبت شده. راههای مختلفی در مقابلتان برای احراز این موضوع وجود دارد. از جمله دریافت یک کد فعالسازی که به ایمیل سایت (info@example) ارسال میشود، یا قرار دادن تگ متا در بخش head سایت و... که تمامی آنها با توضیحات کاملی همراه هستند. پیشنهاد ما استفاده از همین راهکار متاتگ است.
حتما بخوانید: وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟بعد از احراز، در منو کسب و کار یک گزینه به نام تکمیل فرم نظر سنجی به شما نمایش داد میشود. این فرم نظرسنجی را هم پر کنید. البته تکمیل آن تفاوتی در روند دریافت اینماد تان ندارد و از اطلاعاتش برای اهداف مجموعه مرکز توسعه تجارت استفاده میشود.
بررسی کارشناس
اگر تمامی مراحل گفته شده را به خوبی انجام دادید، به منو کسب و کار و زیرمنو «وضعیت چک لیست کسب و کار» بروید.
در صفحه باز شده لیستی از فعالیتها و نکاتی که باید در سایت شما رعایت شده باشد نمایش داده میشود. اگر تمامی آنها به طور کامل اجرا شده، گزینه "ارسال جهت بررسی توسط کارشناس" را انتخاب کنید. دقت کنید که حتی در صورت وجود نداشتن یکی از این نکات در سایت، دریافت اینماد تان چند روز به تعویق میافتد.
بعد از انتخاب گزینه گفته شده، بین دو تا سه روز بعد کارشناس جواب بررسی را برای شما ارسال میکند که در نوار بالایی داشبورد به شما نمایش داده میشود. در صورت تأیید کارشناس، باید به سراغ متن تعهد نامه از طریق گزینه "مدیریت کسب و کار" بروید.
روی گزینه تعهدنامه کلیک کنید، مفاد آن را مطالعه و در نهایت تأییدش کنید. بعد از این نوبت به پرداخت هزینه 175 هزار تومانی دریافت اینماد میرسد.
از طریق گزینه پرداخت در صفحه بالا؛ وارد صفحه درگاه بانکی شده و این هزینه را پرداخت کنید، حالا اینماد شما آماده است!
ستاره های نماد اعتماد الکترونیک
همانطور که در ابتدای مقاله هم گفتیم، نماد اعتماد دارای 3 حالت بی ستاره، یک ستاره و دوستاره است. احتمالا در ابتدای صدور، نمادتان بی ستاره است.
میتوانید از گزینه مدیریت کسب و کار وارد صفحه بالا شده و "فعال شدن نماد یک ستاره" را انتخاب کنید. بعد از حدود یک تا سه روز نماد یک ستاره شما فعال میشود.
در صورتی که ssl سایتتان فعال است میتوانید در همین صفحه و به همین صورت، برای دریافت اینماد دوستاره هم اقدام کنید. در ادامه توضیحات بیشتری در مورد ssl به شما میدهیم:
دریافت ssl
همانطور که پیشتر اشاره شد برای دریافت لوگوی ای نماد دو ستاره باید گواهی امنیت SSL داشته باشید.
اقدامات لازم بعد از اخذ نماد اعتماد الکترونیکی
دارنده اینماد باید قوانین زیر را رعایت کنند:
- محتوای متن تعهدنامه اینماد را در تمام مدت فعالیت و اعتبار به طور کامل و دقیق رعایت نماید.
- هر گونه تغییر در کسب و کار را در اسرع وقت به مرکز اعلام نماید.
- به پیغامها و اخطارهای صادره از سوی مرکز و دستگاههای نظارتی (اعم از الکترونیکی و فیزیکی)، حداکثر طی دو روز کاری پاسخ دهد.
- کلیه شرایط لازم جهت ورود و دسترسی بازرسان به کلیه اماکن و محلهای فعالیت را جهت انجام وظایف نظارتی برای مرکز فراهم آورد.
- اگر کسب و کار و کار اینترنتی به مدت سه ماه بدون داشتن عذر قابل قبول، تعطیل یا هیچ گونه فعالیتی نداشته باشد، پس از دو تذکر به فاصله روز توسط مرکز، نشان اعتماد وی باطل خواهد شد.
لوگوی ای نماد چقدر اعتبار دارد؟ و چطور میتوانم پس از اتمام آن را تمدید کنم؟
اعتبار مجوز نماد اعتماد الکترونیکی دو ساله بوده و پیش از اتمام مهلت آن (۳ هفته مانده به انقضای اعتبار نماد اعتماد)، باید اطلاعات فرم ثبتنام خود را بهروز کنید. اگر وبسایت شما تخلفی در مدت اعتبار نماد نداشته باشد (اختلافات کسب و کار خود را با مصرفکنندگان حل کرده باشد و و مخالف با قوانین مرتبط با کسب و کارهای اینترنتی کشور نباشد)، توسط کارشناسان تمدید اعتبار صورت میگیرد. در غیر این صورت ممکن است نماد اعتماد الکترونیکی به مدت یک سال تمدید نگردد! برای تمدید آن، باید بار دیگر هزینه 175 هزار تومانی را پرداخت کنید.
چگونه ای نماد را لغو کنم؟
برای لغو ای نماد باید درخواست ابطال خود را با ذکر علت، نام صاحب امتیاز نماد اعتماد الکترونیکی و امضا، آدرس دامنه و شناسه کاربری به همراه کپی صفحه اول شناسنامه یا کارت ملی، در سربرگ فروشگاه یا یک برگ عادی نوشته و به شماره فکس 88968072 (مرکز تماس) ارسال نمایند. بعد از باطل شدن پرونده، آدرس دامنه از لیست کسب و کارهای دارای ای نماد حذف میشود و درگاه پرداخت اینترنتی نیز قطع میگردد.
تغییر دامنه بعد از دریافت ای نماد
متاسفانه تغییر دامنه امکانپذیر نمیباشد! اما میتوانید در پنل کاربری خود یک کسب و کار جدید اضافه نمایید.
تغییر شخصیت حقیقی به حقوقی و بالعکس
به منظور تغییر شخصیت حقیقی یا حقوقی باید با ارسال تیکت درخواست تغییر را ارسال نماید. برای این کار کافیست از طریق پنل کاربری خود از منوی پشتیبانی به بخش ارسال تیکت بروید.
حتما بخوانید: بازاریابی دهان به دهان چیست و چگونه در آن موفق شویم؟
پیشنهاد!!!
برای شروع کسب و کار، به جز دریافت ای نماد، کارهای دیگری هم هست که نباید از آنها غافل شوید. پیشنهاد ما به شما این است که حتماً سری به صفحۀ آموزش «راهاندازی کسبوکار» بزنید و تمام مقالات رایگان، آموزشهای ویدیویی، کتابها و ... را در این صفحه بررسی کنید.
سخن پایانی
فراموش نکنید اعتماد مشتریانتان در طولانی مدت به دست میآید. برخی با یک بار خرید، کیفیت و پشتیبانی کسب و کار شما را زیر نظر میگیرند اما بعضی افراد هم ریسکپذیری کمتری دارند و باید دلایلی به آنها نشان دهید تا اعتمادشان را جلب کنید؛ لوگوی اینماد برای این دسته دوم از آدمها (که البته تعدادشان کم هم نیست) یک برچسب اطمینان است و میتواند در سایت شما، کاربران بیشتری را تبدیل به مشتری کند.
دنبال متخصص دیجیتال مارکتینگی؟
بهترین متخصصها رو در تمام زمینهها از بین دانشجوهای نوین استخدام کن.
همراه با رزومه، اطلاعات
تماس و نمونهکار
محسن آقاسی
سلام
برای گرفتن اینماد آیا حتما باید کسی که دامنه سایت به نام خودش هست ثبت نام کنه یا میشه شخص دیگه برای گرفتن اینماد اقدام کنه؟
صفیه منتظری
سلام
شخص دیگری هم میتونه مشکلی نداره
حسین چعبی
سلام ببخشید برای اپلکیشن اینماد میدن؟
حسین بابائی
سلام
بله
آرش.ش
سلام. وقت شما به خیر. متشکرم از مقالهی کاملتون. یک پرسشی داشتم. بنده یک وبلاگ در مورد فلسفه و جامعه شناسی دارم. در طی این مدت مخاطبین خودش رو داشته، بهم پیشنهاد دادن کتابهایی که معرفی میکنم رو برای فروش ارائه بدم. من هم این کار رو کردم و الان حدود 20 میلیون کتاب گرفتم که ارائه بدم. فروشگاه رو هم به صورت ساب فولدر اضافه کردم، اما نکتهای که بهش برخوردم اینه که فعالیتهای صنفی باید پروانه کسب و کار مجازی دریافت کنن. آیا برای اینکه اینمادبگیرم باید این پروانه رو دریافت کنم [با توجه به اینکه کتابفروشی صنفی حساب میشه]؟
حتی اگر نخوام کلاً اینماد بگیرم و مثلاً از زرینپال یا سایر درگاههای واسط استفاده کنم، کلاً یک خردهفروشیِ کوچکِ آنلاین نیاز به دریافت پروانه کسب و کار داره؟
پیشاپیش از اینکه پاسخ بنده رو میدید متشکرم.
حسین بابائی
سلام
گرفتن درگاه پرداخت نیازی به نماد اعتماد نداره. اگر قوانین نماد اعتماد رو مطالعه کنید میبینید که بعضی از کسبوکارها باید مجوز یا پروانه فعالیت ارائه بدن و بعضی هم نیاز به هیچ محوزی ندارند. در هر صورت بدون نماد اعتماد هم میتونید فروشگاه خودتون رو راهاندازی کنید.
موفق باشید
سینا
سلام. وقت بخیر.
من به یک مشکل برخوردم. فرم ثبت نام رو پر کردم و گفت موفقیت آمیز بوده. بعد یوزرنیم و پسوردم رو تایپ کردم که بتونم وارد پنل کاربریم بشم. اما برام پیام اومد که باید یک کد رو با موبایل بفرستم به یک شماره و بعد دوباره امتحان کنم. این کار رو کردم ولی اتفاقی نیوفتاد. همچنان نمی تونم وارد پنل بشم و همون پیام قبلی رو دریافت می کنم.
حسین بابائی
سلام. بهتر هست این مشکل رو با کارشناسان اینماد مطرح کنید.
شهیدزاده
سلام من تولید کننده قطعه پلاستیکی تزئینات ماشین سنگین هستم .الان درآخرین مرحله هزینه اینماد پرداخت کردم متاسفانه من هنوز اقدام به اخذمجوز نکردم وحالامیگه مجوز وشماره مجوز تاریخ انقضای مجوز و…..
من که مجوز ندارم باید چه گزینه ای انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
حسین بابائی
سلام
بدون اینماد هم میتونید سایت و فروشگاه اینترنتی راهاندازی کنید. بعد از اخذ محوزهای لازم هم برای اینماد اقدام کنید.
در این موارد بهتر هست با کارشناسان نماد اعتماد صحبت کنید.
موفق باشید
سجاد
سلام
دست مریزاد به مجموعه نوین بابت این سایت عالی…
آیا آماری وجود داره که چند درصد مردم اینماد رو میشناسن؟ یا میزان فروش برای سایتهای کم نام و نشان، قبل و بعد از اینماد چه تغییری کرده؟ منظورم از سایت کم نام و نشان، سایتی هست که حداقلیهای لازم مانند سایت و محصولات رو در سطح قابل قبولی داره، اما جزو سایتهای شناختهشده نیست…
حسین بابائی
سلام
نه ما چنین آماری تا حالا ندیدیم. در کل با تجربهای که داریم فکر میکنم درصد زیادی از افراد که به طور مداوم اینترنتی خرید میکنند به نماد اعتماد توجه میکنند.
امین امینی
سلام واقعا ممنونم بسیار کامل بود و امیدوارم بروز شده برای امسال باشه
اما خواستم بدونم برای گرفتن درگاه بانکی بعدش باید چکار کرد ؟ میشه توضیح بدید ممنون میشم
حسین بابائی
سلام
گرفتن درگاه بانکی فرایندی جدا از نماد اعتماد هست. میتونید درگاه مستقیم از بانکها بگیرید. داخل سایت بانکها توضیح دادند. یا میتونید از درگاههای غیرمستقیم مثل زرینپال استفاده کنید.
علی علی
عرض سلام و ادب
بسیار ممنون بابت مقاله بسیار کاربردی و کاملی که ارائه کردید.
قصد دریافت اینماد برای کسب و کارم را دارم.آیا به جواز کسب(مرتبط با آن صنف) هم نیاز است؟
جواز کسب و اجاره نامه محل کسب بنام برادرم است اما مدیر سایت و صاحب دامنه خودم هستم،،
آیا در روند دریافت اینماد مشکلی ب وجود می آید؟
آیا با اخذ این نماد مالیات جداگانه ای باید بپردازم؟
با سپاس فراوان
حسین بابائی
سلام
در موارد خاص نیاز به مجوز هست.
بقیه سوالات تخصصی هست و بهتره موقع درخواست اینماد از طریق وبسایتش با کارشناس مطرح کنید.
مرتضی
سلام .. من مسئول سایت یک شرکتی هستم که در مراحل دریافت نماد اعتماد به یک مشکل کمی خاص برخورد کردم .
تقریبا دو سال پیش پروسه دریافت نماد اعتماد رو در سایت انجام دادن ، بعد از چند وقت تقریبا یک سال این نماد منقضی شد و برای تمدیدش کاری انجام نشد چون شرکت منحل شد .
در حال حاظر بعد از یک سال فعالیت سایت دوباره شروع شده ، ولی با مدیریت شرکت دیگه .. در اصل مالکیت سایت به شرکت دیگه ای تغییر کرده .
سایت و دامنه تغییری نکرده و فقط شرکت اداره کننده اون تغییر کرده ، چطوری میتونم نام شرکت و اطلاعات مربوط به اون رو تغییر بدم ..
در پنل ای نماد ، قسمت مدیریت کسب و کار هم هیچ کسب و کاری نمیبینم که بخوام ویرایش کنم .
اگر با این پنل کاری نمیشه کرد .. چطوری میتونم آدرس دامین رو از این پنل حذف کنم که بتونم با یه اکانت دیگه پروسه ای نماد رو ادامه بدم .. چون پیغام دامین تکراری میده برای ثبت مجدد ای نماد .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
حسین بابائی
سلام
مشکل شما کمی پیچیده است و بهتره حتماً از کارشناسان نماد اعتماد سوال بپرسید. در سایت نماد اعتماد همیشه پاسخگو هستند.
بهروز جعفریان
بسیار ممنونم از مقاله ی عالیتون. من پرینتش کردم از بس کامل بود. خدا قوت
زهرا چراغی
سلام برای وب سایتی که زبان اینگلیسی هست اینماد میدن؟
حسین بابائی
سلام. بله مشکلی نداره
رضا احمدی
سلام. برای کسب و کارهایی که مالیات نمیدن و خیلی هیدن مشغول کارشون هستند فکر کنم دنبال دردسر نباشن بهتره. درست میگم؟ من فروشم رو از اینستاگرام دارم. سایتمم جدیدا راه انداختم و فروشم رو از سایت هم دارم. ولی حوصله دردسر جواز و این چیزا رو نداشتم و ندارم. چون تو حوزه ی مانتو هم کار میکنم، انقدر که گیر میدن بابت عکس ها و … ، تصمیم گرفتم که همون هیدن کارم رو ادامه بدم. نه مالیاتی نه دردسری. با این اوصاف به نظرتون کار درستیه دنبال ای نماد رفتن؟ سری که درد نمیکنه رو دستمال ببندم؟؟
نادری
بهترین کار را کردید. من هم خودم عطای اینماد به لقاش بخشیدم و بسیار هم از تصمیمم راضی هستم، چون هم صنفی های خودم که اینماد گرفتن واقعا دچار دردسر شدن، جالب اینه که من که اینماد ندارم فروش آنلاینم از اونا بیشتره. چون اعتمادسازی رو از راههای دیگه ای ایجاد کردم
امیرحسین رهبری
سلام،
با توجه به قوانین مشخص شده، پیشنهاد می کنیم ای نماد را دریافت نمایید تا در آینده با دردسری مواجه نشوید.
فریبا
سلام ممنون از سایت خوبتون من تو حساب کاربری سایت اینماد ادرس ایمیلم رو اشتباه نوشتم نمیشه هم درستش کرد چیکار باید بکنم رفتم یه حساب کاربری دیگه درست کنم گفت کد ملی تکراریه
امیرحسین رهبری
سلام، خواهش می کنیم.
با شماره پشتیبانی ای نماد تماس بگیرید.
محمدرضا
سلام
منظور از قانون مندی کسب و کار در چک لیست چیست؟
سهیل رهبری
یعنی از نظر قانونی مشکلی نداشته باشید و کارتون مورد تائید قانون باشه.
پریا
سلام برای من میگه نام دامنه تکراری هست .باید چکاری انجام بدم؟
دامنه برای خودم هست الان سایت بالا اومده و کار میکنه .قبلا یک سایت دیگه با این دامنه داشتم که ااکسپایر شد و البته برای اینمادش اقدام کرده بودم وتا درب خونه نامه اومده بود اما کلا یک سالی ازش گذشت تا دوباره دامنه رو خریدم و سایت رو بالا اوردم
سهیل رهبری
پریا جان، به همین دلیل دامنه شما تکراری شناخته میشه. با پشتیبانی ای نماد تماس بگیرید.
حسین
سلام.خسته نباشید.مطلب خیلی خوبی بود.
فقط آدرس اینماد رو نوشتید:
https://enamad.ir/Panel
که فک کنم اشتباه نوشتید یا آدرس اینماد عوض شده.. آدرس جدید اینطوریه:
https://reg.enamad.ir/Panel
خودتون میتونید تست کنید.
موفق باشید
امیرحسین شفعتی
سلام . اگر بخام یه مارکت پلیس شخصی داشته باشم حتما باید برای دریافت ای نماد شرکت داشته باشم به عنوان شخصیت حقوقی با ادرس منزلم نمیتونم این کار رو بکنم؟
محمد حسین قوامی
سلام به عنوان شخص حقوقی نه نمیتونین. باید آدرس اداره بدین
احسان
سلام
جدیدا سایت اینماد به مشکل خورده؟
عملا بخش کاربری سایتش از کار افتاده؟؟؟؟
میشه شما هم چک کنید و نتیجه رو بگین؟
علی رسولی
سلام، ممنون از توضیحات که گذاشتید
میلاد رضایی
سلاممن چاپخونه دارم ولی جواز کسی و پروانه کسب ندارم ای نماد به من میدن
علی
با سلام و خسته نباشید و با تشکر بابت مقاله خوبتان برای دریافت نماد اعتماد بدون ستاره شرایط چیست ؟
و ایا برای فروش واسطه و ارجاع به سایت اصلی اینماد میدهد یا خیر ؟
لطفا راهنمایی فرمایید به هر دو سوال بنده
باتشکر از وبسایت خوبتان
پوریا
سلام.
گرفتن اینماد وظیفه کیه، طراح سایت یا مالک سایت ؟
محمد حسین قوامی
سلام پوریا جان. به عهده مالک یا کسی که دامنه به اسمش هست.
ولی خب گذاشتن لوگو داخل سایت رو باید طراح انجام بده.
پوریا
خیلی ممنون .
Aaref
سلام
برای اتباع خارجی قسمتی در صفحه ثبت نام لحاظ شده است ولی با خطای “شناسه ملی قبلا استفاده شده است” روبرو میشوم
چرا؟؟
بابک خدادوست
قبلا ثبت نام ناقص نداشتین؟ یا مطمئنین کسی از شماره ملی شما استفاده نکرده؟
زهرا
سلام
برای دریافت کد تایید ادرس باید چیکار کنم؟
کجا باید ادرس وارد کنم؟
من یک هفته بیشتر هست ادرس رو زدم ولی هنوز هیچ کدی پست نشده
مجتبی
سلام وقتتون بخیر
خسته نباشید
برای دریافت اینماد یکی از مدارکی که نوشتین در مورد مجوز فعالیته.میشه توضیحش بدین که از کجا باید بگیریم
محمد حسین قوامی
برای گرفتن اینماد داشتن مجوز الزامی نیست و فقط افراد حقوقی که پروانه کسب دارند، باید ارائه کنن.
فاطمه
ممنون از توضیحات جامع و کاملتون
سمیرا سرباز
ممنون از دیدگاهتون فاطمه جان 🙂
مریم
با سلام من از دوستان یه سوالی داشتم آیا سایتی می تواند ای نماد رو بگیره و کلاهبرداری بکنه یا نه سایت هایی که ای نماد رو دارند مشتری می تواند با خیال راحت از آنها خرید کنه
بابک خدادوست
سلام. مریم جان راستش رو بخواهی، به هیچ چیزی نمیشه 100 درصد اطمینان کرد ولی ادعا اینه که سایت هایی که اینماد دارن نمیتونن کلاهبرداری کنن چون همیشه تحت نظارتن و امکان پیگیری و ردیابیشون هست. ولی خودت بهتر میدونی که نظارت، پیگیری و ردیابی قانونی همیشه توی دنیای واقعی جوابگو نبوده، چه برسه به دنیای مجازی!
یکی دیگه از روشهایی که میتونی اطمینان کنی به سایت اینه که توی قسمت URL مرورگر، حتما چک کن که به جای http از https استفاده شده باشه
Neversettle
سلام بنده میخوام توی سایتم فروش دوره انجام بدم
و میخواستم بدونم که اون دوره رو باید حتما تو سایت بارگذاری بشه اینماد بهم بدن یا بدون اینکه باشه هم کافیه؟
و اینکه مدت زمانی که اینماد رو میتونم بگم چقدره؟ ۱ ماه؟
محمد حسین قوامی
سلام، بله حتمن باید اول دورهها رو اضافه بکنین.
درباره مدت زمان گرفتن اینماد هم باید بگم اگه از اول چک لیست الزامات رو اوکی بکنین، حدود یک تا دو هفته میتونین مجوز بگیرین.
در غیر این صورت مدت زمان دریافتش بیشتر میشه.
کاظم
سلام سوالی داشتم، ما یه سایتی سال 94 ایجاد کردیم که آموزشی و بدون استفاده اما الان میخواهیم با یکسری از اساتید از اون سایت استفاده کنیم در قبال مطالب اموزشی (جزوه، کتاب و …) کسب درآمدی هم بشه می خواستم بدانم چکاری باید انجام بدهم ما مکانی هم نداریم و بصورت مجازی مطالب وارد سایت می شود.باتشکر از راهنمایی شما
رضا تسلیمی
سلام من یک فروشگاه مواد غذایی رژیمی دارم درخواست نماد دادم یکی از ایراد هایی که از من گرفتن اینه که حتماً کد بهداشت محصولاتم باید داخل ساید ذکر بشه
در صورتی که من دیدم چنتا از سایتها که کارشون مشابه منه کد بهداشت هم نزاشتن اما نماد گرفتن دارن استفاده می کنن.
چطو به اونا گیر ندادن؟
بابک خدادوست
سلام دوست عزیز.
ممکنه نوع اجناس فرق داشته باشه (ایرانی و خارجی) و مهمتر از اون، شاید سیاست کاریشون فرق کرده و از یه تاریخی به بعد، اینو میخان. سعی کنین از پشتیبانی سایتشون مشاوره بگیرین
رویال مارکت
سلام
برای تمدید ای نماد باید چه اقداماتی انجام شود؟
بابک خدادوست
سلام. دوست عزیز جواب شما رو مستقیما از وبسایت خود ای نماد براتون میذارم.
اعتبار مجوز نماد یکساله بوده و پیش از اتمام مهلت آن، می بایست اطلاعات فرم ثبت نام خود را به روز نمایید. همچنین پرونده را از طریق پنل کاربری خود جهت تمدید ارسال کنید(امکان ارسال درخواست تمدید از یک ماه قبل از انقضای مهلت نماد در پنل کاربری متقاضیان وجود دارد.).در صورتی که وب سایت مورد نظر تخلفی در مدت اعتبار نماد نداشته باشدو در مهلت مقرر شده از طرف مرکز اختلافات کسب وکار خود را با مصرف کنندگان حل کرده باشد همچنین درزمان تمدید نماد فعالیت کسب وکار بدون اطلاع به مرکز تغییر نکرده باشد و مخالف قوانین مدون جمهوری اسلامی ایران (مرتبط با کسب وکارهای اینترنتی) نباشد. توسط کارشناسان در موعد مقرر تمدید اعتبار صورت می گیرد در غیراینصورت ممکن است نماد به مدت یک سال تمدید نگردد و از صاحب امتیاز نشانه نماد تعهد نامه مجدد اخذ گردد.
مرتضی
سلام با تشکر از همه دوستان جدیدا نه پولی گرفتن نه پستچی امد .
حالا اینماد به من دادن فایل چطور باید(وردپرسی ) نمایش بدم
فایل تو یک برگه تازه کپی کردم نشد
افزونه نصب کردم
نمایش میده تمام صفحات روی صفحه سیار هست ولی کلیک میکنم وارد اطلاعات اینماد سایت نمیشه
مشکل از کجاست
پاک کنم دوباره از اول شما راهنمایم کنید لطفا
محمد کریمی
سلام
ممنون از توضیحات خوبتون
کسی میدونه برای گرفتن اینماد جپبرای فقط اپلیکیشن کجا باید کسب وکار اضافه کرد ممنون
بهداد
این کامنت ما کجا رفت؟
رامین جوکاری
سلام ممنون از مطالب خوبتون.
آیا بعنوان شخصیت حقیقی هم میشه اینماد گرفت؟
آیا درگاه بانکی رو میشه واسه شخصیت حقیقی گرفت؟
حسین بابائی
سلام
بله به عنوان شخص حقیقی میتونید نماد بگیرید.
درباره درگاه پرداخت هم این امکان وجود داره اما با توجه به نوع کسبوکار و محصولی که عرضه میکنید امکان داره نیاز به ثبت حقوقی و اخذ مجوز وجود داشته باشه.
موفق باشید
بهداد
من چند جا خوندم که که بعضی از سایت هایی که ای نماد دریافت کردن، از اداره مالیات شهرشون باهاشون تماس گرفتن و گفتن که بفرمایید تشکیل پرونده بدید، و بعدش هم طرف باید بیافته دنبال اینکه ثابت کنه آقا ما از این سایت درآمدی به اون صورت فعلا نداریم که حالا مالیات هم براش بدیم.
شما در جریان هستید چقدر صحت داره این قضیه؟
و به نظر شما بهتر نیست با این اوصاف دنبال “این نماد” و “اون نماد” نریم و فعلا با همون درگاه واسط کار کنیم؟
بابک خدادوست
سلام بهداد جان.
مسئله جالبی رو مطرح کردین. ای نماد ممکنه که چنین درخواستی کرده باشه، اما مطمئن باشین که توی دنیای شلوغ و کمی خطرناک دیجیتال، واقعا به چنین نیرویی نیاز هست. شاید برای شما پیش نیومدهباشه، ولی سرعت و دقت پیگیری ای نماد واقعا فوق العادس و تا حق شما رو از شرکتی یا سایتی که به شما ضرر زده نگیره، بی خیال نمیشه! ینی در کل اگر هم مالیاتی بگیرن، به نظر من شخصا میارزه…گرچه اینکه چقدر یا چند درصد مالیات میگیرن بحث جدایی هست
حسین
سلام خسته نباشید بنده نماد گرفتم ولی هیچ ستاره ای نداره و خالی هست جای ستاره هاش در صورتی که باید اولین نماد برای همه 1ستاره هست
بابک خدادوست
سلام. متشکرم.
نمادتون رو کی گرفتین؟
مریم
سلام،من در پرسه افزودن کسب وکار مشکل دارم،هر سری میگه خطا.
بابک خدادوست
دقیقا چه خطایی میده؟
مائده
ما خرید و فروش تو سایت مون انجام نمیدیم، باز هم میتونیم بگیریم یا اینکه حتما باید فروش آنلاین داشته باشیم؟
اگه به عنوان شخص حقیقی بخوایم بگیریم فقط شماره ملی و شماره تلفن کافیه؟ چون ثبن شرکت و اساسنامه و .. نداریم
بابک خدادوست
سلام مائده جان.
برای گرفتن ای نماد، نیاز به فروشگاه آنلاین دارید که درگاه پرداخت داشته باشه
محمد بلارک
با عرض سلام
بنده 20 سالمه و هنوز دانش آموز هستم و هنوز کارت خدمت ندارم و میخوام فروشگاه اینترنتی لوازم جانبی در خانه بزنم
باید چکار کنم ؟ تکلیفم چیه ؟
سمیرا سرباز
سلام محمد جان، من پیشنهاد میکنم که این سه تا مقاله رو بخونی و اگر باز هم سوالی داشتی همونجا مطرح کن تا جواب بدم 🙂
راهنمای کامل راهاندازی کسب و کار اینترنتیچگونه یک فروشگاه اینترنتی بسازیم؟فروشگاه ساز چیست؟
محمد بلارک
مشکل من اینه که کارت خدمت ندارم
چکار کنم ؟
محمد حسین قوامی
محمد کارت رو شروع کن حالا. راه اندازی و رشد سایتت مهمتر از گرفتن اینماد هستش
آرمان
جدیدا خیلی خوب شده دیگه پول نمیگیرن و اصلا آنلاین تعهد نامه رو شما تایید می کنید تمام :)) اصلا نه پستی نه چیزی فقط تلفن باید تایید بشه و موبایلتونم به نام خودتون باشه همین سه روزه به من نماد دادن دمشون گرم
صدرا
سلام
نمیشه من که 15 سال دارم – کارت ملی هم دارم میتونم نماد بگیرم؟
محمد حسین قوامی
سلام صدرا جان. بعید میدونم قبول کنن. باز امتحانش ضرر نداره مدارکت رو ارسال کن براشون
شکیبا
سلام. من توی مرحله اول ایمیلمو وارد کردم تا لینک فعالساری برام.بیاد خیلی وقته منتظرم اما نمیاد. با چند تا جیمیلمم اینکارو امتحان کردم نمیااااد. میشه کسی راهنمایبم کنه؟باید چیکارش کنم؟
سهیل رهبری
سلام شکیبا جان. خود ما بدون هیچ مشکلی ایمیل رو دریافت کردیم. شاید آدرس ایمیل رو اشتباه وارد می کنید؟ این مورد رو چک کنید و اگر درست بود، با تلفن های پشتیبانی ای نماد تماس بگیرید. (امیدوارم موفق بشید باهاشون صحبت کنید.)
vahid
سلام
می خواستم بدونم برای کسب و کارهای صنفی که توی خونه انجام می شه نماد می دن یا نه ؟
چونکه من جواز کسب ندارم.
سهیل رهبری
سلام، بله وحید جان. برای این کسب و کارها هم ای نماد داده میشه. حتی جوازی هم برای کسب و کارهای خانگی وجود داره.
شفعتی
سلام
در برخی قسمت ها گفتید مجوز لازمه . یا مثلا برای فرد حقیقی مجوز خواسته
من اگه بخام در منزل شخصیم کالامو بفروشمو بفرستم به مجوز نیاز دارم؟ اصلا از منزل ممکنه یا باید حتما دفتر بگیرم؟
محمد حسین قوامی
سلام.
یکی از کاربران ما هم همین مسئله رو داشت، چندین بار با پشتیبانی ای نماد تماس گرفتم تا جواب این سوال رو بگیرم
اطلاعاتتون رو دقیق ارسال کنین، اگه مورد تایید باشه براتون مجوز صادر خواهد شد
سمیه تابعی
آیا کسانی که کالا موجود ندارند و در هنگام اخذ سفارش از طرف مشتری اقدام به خرید از سایتهای خارجی می کنند امکان گرفتن این نماد وجود دارد؟
محمد حسین قوامی
سلام سمیه خانم
موقع دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به این نکته توجهی ندارند. همین که خرید و فروشی در سایت شما انجام میشه، کافیه و میتونن بهتون اینماد بدن
ولی اگه بعدن حالا به هر دلیلی کسی ازتون خرید کنه و نتونین محصول رو به دستش برسونین، قابل پیگیری هست
reza
سلام. من در پروسه ثبت اطلاعات مشکل دارم. هر بار میگه خطا در استعلام هویت
چند بار امتحان کردم برای افراد مختلف ولی هر بار این ارور رو میده
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد حسین قوامی
سلام رضا جان
استعلام هویت از طرف پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا برای تعیین صلاحیت متقاضیان اماکن عمومی و صنوف از نظر فردی، انتظامی، ترافیکی و امنیتی انجام میشه.
این ارگان زیر نظر پلیس امنیت و اطلاعات هست و وظیفه شناسایی اماکن عمومی [با فعالیتهای تولیدی، تجاری، خدماتی، فرهنگی، مذهبی، تفریحی] و بررسی صلاحیت صاحبان و برخورد با صاحبان متخلف، ایجاد امنیت و آرامش و حفظ ظاهر مکان عمومی با شئونات مذهبی، و کنترل تردد اتباع بیگانه رو بر عهده داره.
وقتی که تو سامانه اینماد اطلاعاتتون رو وارد میکنین، استعلام هویت فردی توسط پلیس نظارت بر اماکن عمومی انجام میشه و نتیجهاش رو براتون ایمیل میکنن. اگه بنا به هر دلیلی رد صلاحیت بشین، ثبت مجدد اطلاعات فایدهای نداره. بلکه باید به دادگاه تشکیل پرونده برید و درخواست فرجام خواهی کنین که تو متن روش انجامش رو توضیح دادیم. باز هرجا موردی بود من در خدمتتون هستم.
سجاد
سلام
توضیحات خوبی ارائه دادین، ممنون.
متاسفانه enamad اصلا نظم درستی نداره… اصلا برای من هیچ بسته پستی ارسال نشده، درحالیکه مدتی وضعیتم بررسی مدارک فیزیکی بود و بعدش عدم احراز اطلاعات شد. پشتبانیشون هم خیلی ضعیف هست، هربار باید کلی پشت خط منتظر باشیم تا نوبتمون بشه و تازه بعدش هم تا آدرس سایت رو بهشون بفمونیم و پیدا کنن کلی وقت میبره.
من مجوز رسانه رو گرفتم، با اینکه خیلی طول کشید ولی حداقل نظم بهتری داشتن و به تیکتها جواب میدادن. تو enamad یک ماهه تیکت زدم، هنوز جواب ندادن. بارها هم تماس گرفتم…
کوتاه کننده لینک فارسی
سلام ممنونم مطلب فوق العاده ای بود با سپاس
کافه ارز
خیلی از سایت ها رو دیدم که تاریخ نمادشون گذشته و لی همچنان تو سایتشون هست
بردیا لطفعلی خان
کجا یه هفته میدن؟
من 3 هفته است درگیرشم
لطفا پرت و پلا ننویسید
محمد حسین قوامی
سلام بردیا جان. اول از همه ممنونم که تجربهات رو با ما در میون گذاشتی
همونطور که داخل متن هم اومده، هفت تا ده روز زمان نیاز هست تا روند عادی گرفتن اینماد طی بشه و این رو خود مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعلام کرده
منتها اینکه برای شما [و در اکثر موارد] این زمان طولانیتر بوده، بخاطر ایراداتی هست که کارشناسهای مربوطه از سایت شما گرفتن؛ خود این بررسی کسب و کار توسط کارشناس، یک تا هفت روز زمان میبره و تکرارش باعث به تعویق افتادن دریافت لوگو میشه!
بهتر بود قبل از ارسال کسب و کارتون برای بررسی، مواردی که توی قسمت چکلیست الزامات آورده شده رو چک میکردین تا کارتون سریعتر پیش بره.
آرین امینی مقدم
شما اول باید ملیتت ایرانی باشه وگرنه نمیدن
ناشناس
خیلی هم عالی
سپاس